Devín banka si pýta ešte pol roka - Kováčová, Jana
Rozhovor s podpredsedom predstavenstva Devín banky Pavlom Rusnákom. Odstúpenie súčasného generálneho riaditeľa banky Ľubomíra Kanisa. Realizácia deblokácie ruského dlhu voči Slovensku nie moc úspešná. Deblokácie sa nepodarilo zrealizovať do konca r. 2000. Banka na to potrebuje ešte pol roka. Očakávaný hospodársky výsledok za rok 2000 (strata). Potreba zvýšenia základného imania banky.