Zelená správa správa o vodnom hospodárstve v Slovenskej republike 2001 - Belicová, Jana
Charakteristika stavu vodného hospodárstva SR v roku 1999. Hnuteľný a nehnuteľný investičný majetok. Výrobné ukazovatele. Ekonomika štátnych podnikov vodného hospodárstva. Potreby a zdroje financovania vodného hospodárstva. Transformácia. Príprava na vstup do EÚ.