Bankovní sektor na Slovensku v uplynulém roce - Dufek, Petr
Kvalitatívna zmena bankového sektora SR ako výsledok revitalizačného plánu vlády cieleného na zlepšenie stavu najväčších slovenských bánk. Problém klasifikovaných úverov. Kapitálové posilnenie bánk. Výsledky reštrukturalizačných krokov.