Nizozemský zázrak pokračuje - Žídek, Libor
Jednou z najdynamickejšie sa rozvíjajúcou vyspelou ekonomikou v súčasnosti je ekonomika Holandského kráľovstva. Článok je zameraný na analýzu súčasného stavu, jeho príčiny a výhľad do budúcna.