Dánsko odmítlo EURO. Co bude dál? - Holub, Tomáš
Názorové rozdiely v ideovo heterogénnej Európe pri podpise Maastrichtskej dohody. Vnútropolitická situácia v Dánsku. Dánske referendum, jeho dôsledky pre zbytok Európy a tiež pre Českú republiku.