Japonsko: krize překonána? - Keller, Miloš
Prekonanie najväčšej povojnovej krízy, obdobia stagnácie a nerovnovážnosti v Japonsku. Korene krízy. Ozdravenie bankového sektora a všetkých oblastí ekonomiky. Vládna fiškálna politika. Prognózy.