Programy a projekty EU v podnikání - Pavlů, Marie
Miesto podpory malého a stredného podnikania v politike Európskej únie. Programy a projekty EÚ na podporu malého a stredného podnikania v SVE. Filozofia európskych programov. Európske akcie na podporu podnikania. Ženy podnikateľky v programoch EÚ.