Vývoj zamestnanosti a nezamestnanosti v Slovenskej republike - Košta, Ján
Analýza vývoja zamestnanosti a nezamestnanosti v SR v transformačnom období. Demografický vývoj a vývoj ponuky práce. Analýza vývoja zamestnanosti po roku 1989 - faktory ovplyvňujúce tento vývoj. Zmeny v charaktere dopytu po práci a v úrovni flexibility trhu práce. Špecifické faktory vývoja zamestnanosti. Makroekonomická úroveň zamestnanosti a jej sektorová - odvetvová štruktúra. Analýza miery nezamestnanosti.