Daňové priznania pod vplyvom novelizácie zákona o konkurze a vyrovnaní
Zákon č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. Postup pri vyhlásení konkurz alebo povolení vyrovnania. Postup po zrušení konkurzu. Daňové priznania a dodatočné daňové priznania. Jednotlivé druhy daňových priznaní vo väzbe na vstup daňovníka do konkurz, resp. vyrovnania.