Zákon č. .../2000 Z.z. z 5. decembra 2000, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov ...
Znenie zákona č. .../2000 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Tento zákon nadobúda účinnosť 1. januára 2001 s výnimkou čl. I bodu 29, ktorý nadobúda účinnosť 1. januára 2002.