Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa mení a dopĺňa zákon o daniach z príjmov
Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa mení a dopĺňa zákon o daniach z príjmov. Vyhodnotenie dopadu na zamestnanosť. Vyjadrenie finančného vplyvu na štátny rozpočet. Tabuľka zhody návrhu zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov s právom Európskej únie.