Financovanie vysokých škôl si žiada radikálnu zmenu - Reiselová, Eva
Zástupcovia akademickej obce v diskusii o návrhu rozpočtu na r. 2001 vysvetľovali poslancom pretrvávajúce problémy financovania vysokého školstva v SR. Návrh zvýšenia rozpočtu pre školstvo považuje Slovenská rektorská konferencia za absolútnu nevyhnutnosť. Rôzne názory na otázku spoplatnenia vysokoškolského štúdia. Nový model financovania.