Franchising - Benčík, Patrik
Z obsahu: Franchising predstavuje podnikanie na kľúč. Svet franchisingu je pretkaný asociáciami. McDonald's má na Slovensku desať reštaurácií. Franchising je vhodnou formou na rozvoj malého a stredného podnikania. Pri čerpacích staniciach zatiaľ vedie ich prenájom.