Zákon č. 71/1992 Zb. Slovenskej národnej rady z 28. januára 1991 o súdnych poplatkoch a poplatku za výpis z registra trestov ...
Znenie zákona č. 71/1992 Zb. o súdnych poplatkoch a poplatku za výpis z registra trestov v znení neskorších zákonov a zákona č. .../2000 Z.z.