Dôvodová správa k novelizácii zákona o súdnych poplatkoch
Dôvodová správa k novelizácii zákona o súdnych poplatkoch. Vyberanie súdnych poplatkov súdmi, orgánmi štátnej správy súdov a prokuratúrou upravuje zákon č. 71/1992 Zb. v znení neskorších predpisov.