Zamestnanosť a hospodársky vývoj v Slovenskej republike - Gabrielová, Herta
Výkonnosť ekonomiky SR, zamestnanosť a mzdy v rokoch 1989-1999. Vývoj vybraných makroekonomických indikátorov. Problémy v podnikovej sfére. Základné charakteristiky ziskových a stratových nefinančných organizácií.