Nafta zapadla do stredoeurópskej stratégie nemeckého RWE Gasu - Janoška, Juraj
Nemecká spoločnosť RWE Gas kúpila 34 perc. balík akcií a.s. Nafty Gbely. Na strane kupujúceho pri transakcii vystupovala Slávia Capital, o.c.p., a.s. Bratislava z poverenia RWE Gas. RWE Gas pripúšťa zvýšenie podielu v Nafte Gbely až na 44 perc. Podmienky spolupráce. Parametre RWE Gasu a jeho ďalšie plány v strednej Európe.