Zákon o štátnom rozpočte Slovenskej republiky na rok 2001 č. 472/2000 Z.z. 13. decembra 2000
Bilancia príjmov a výdavkov štátneho rozpočtu na rok 2001. Príjmy kapitol na rok 2001. Výdavky štátneho rozpočtu na rok 2001. Správa k návrhu štátneho rozpočtu na SR rok 2001.