Správa k návrhu štátneho rozpočtu SR na rok 2001
Druhá časť návrhu štátneho rozpočtu SR na rok 2001. Programy podpory malého a stredného podnikania. Verejná spotreba opbyvateľstva. Výdavky na školstvo a vzdelávanie. Štátny dlh. Kapitálové výdavky. Použitie zdrojov získaných z privatizácie. Vzťah štátneho rozpočtu k rozpočtom obcí.