Štát získa predajom Slovenskej sporiteľne polovicu sumy investovanej do jej očistenia - Kováčová, Jana
Rakúska Erste Bank kúpila väčšinový podiel akcií Slovenskej sporiteľne (SLSP), a.s. Bratislava. FNM získa od Erste Bank polovicu sumy investovanej do jej očistenia. Investičné záväzky Erste Bank. Bez ozdravenia by bola sporiteľňa nepredajná. Zvyšovanie finančnej stability. Klasifikované aktíva a klasifikované úvery SLSP.