Zdaňovanie príjmov daňovníkov vykonávajúcich poľnohospodársku výrobu, lesné a vodné hospodárstvo - Špaček, Peter
Zdaňovanie príjmov z poľnohospodárskej výroby, lesného a vodného hospodárstva tromi možnými spôsobmi. Uplatnenie preukázateľne vynaložených výdavkov. Uplatnenie výdavkov percentom z príjmov. Osobitný spôsob zdaňovania príjmov. Základ dane. Úľava na dani. Preddavky a daňové priznanie.