Zdanenie dedičstva a darov príbuzným do zahraničia
Riešenie problému zdanenia dedičstva a darov príbuzným do zahraničia. Problematická otázka oceňovania dedeného majetku a nárok na oslobodenie od dane. Zmiernenie dvojakého zdanenia. Zdanenie darov. Ocenenie hnuteľných vecí a nehnuteľností, Medzinárodná zmluva o zamedzení dvojakého zdanenia s Českou republikou. Dedenie majetku. Darovanie.