Účtovanie a zdaňovanie postúpenia pohľadávky - Slimáková, Mária
Účtovanie postúpenia pohľadávky. Účtovanie u pôvodného veriteľa - postupcu, ktorý vedie podvojné účtovníctvo. Účtovanie u nového veriteľa - postupníka, ktorý vedie podvojné účtovníctvo. Daňové vysporiadanie. Oblasť postúpenia pohľadávky v zmysle zákona o DPH.