Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa mení a dopĺňa zákon o stavebných výrobkoch
Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa mení a dopĺňa zákon o stavebných výrobkoch. Zákonom č. 90/1998 Z.z. o stavebných výrobkoch bola implementovaná do slovenského práva smernica Rady č. 89/106/EHS o zbližovaní zákonov a ďalších právnych predpisov týkajúcich sa stavebných výrobkov. Zjednotenie právnych podmienok v oblasti výroby a uvádzania stavebných výrobkov na trh v Európskej únii pre slovenských a zahraničných výrobcov..