Komentár k posledným decembrovým novelizáciám zákonov o sociálnom zabezpečení, o sociálnej poisťovni a o zdravotnom poistení - Macková, Zuzana
Komentár k zákonu z 1. decembra 2000, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 100/1988 Zb. o sociálnom zabezpečení. Komentár k zákonu z 15. decembra 2000, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 274/1994 Z.z. o Sociálnej poisťovni.