Zákon Národnej rady Slovenskej republiky z 24. augusta 1994 č. 273/1994 Z.z. o zdravotnom poistení, financovaní zdravotného poistenia, o zriadení Všeobecnej zdravotnej poisťovne a zriaďovaní ...
Znenie zákona NR SR z 24. augusta 1994 č. 273/1994 Z.z. o zdravotnom poistení, financovaní zdravotného poistenia, o zriadení Všeobecnej zdravotnej poisťovne a zriaďovaní rezortných, odvetvových, podnikových a občianskych zdravotných poisťovní v znení neskorších zákonov a zákona č. .../2000 Z.z. 5. decembra 2000.