Srovnání demografické situace České republiky s vybranými zeměmi Evropské unie - Dvořáková, Aneta
Porovnanie demografickej situácie v ČR so situáciou v krajinách Európskej únie (EÚ) a ďalších krajinách, ktoré spolu s ČR žiadajú o vstup do EÚ: celkový prírastok obyvateľstva, veková štruktúra, sobášnosť a rozvodovosť, plodnosť a potratovosť, úmrtnosť.