Stabilita území volebnej podpory vybraných politických strán a ich zoskupení na Slovensku v rokoch 1990-1998 - Szöllös, Ján
Vymedzenia územia volebnej podpory (ÚVP) hlavných parlamentných politických strán a ich zoskupení a zhodnotenie priestorovej stability podpory týchto strán vo voľbách do SNR a NR SR v rokoch 1990, 1992, 1994 a 1998. Metódy hodnotenia a analýzy priestorovej diferenciácie volebnej podpory politických strán.