Geografické a demografické charakteristiky rómskeho obyvateľstva na Slovensku - Podolák, Peter
Zhodnotenie geografickej štruktúry, jej demografické aspekty a postavenie rómskeho obyvateľstva v demografickom vývoji Slovenska. Zdroje štatistických informácií o rómskej národnostnej menšine na Slovensku.