Najprv úspory, potom zisky - Krištofičová, Dagmar
Nová kategorizácia liekov spustila vlnu kritiky. Doplatky pacientov za lieky v členských štátoch EÚ. Podpora generík v Európe. Priemerné náklady VšZP na lieky. Náklady na lieky na lekársky predpis.