Hlad po efektívnom riadení vzťahov - Šídlo, Petr
Riadenie vzťahov so zákazníkmi. Pevný vzťah so zákazníkom založený na vernosti. CRM technológie ako prostriedok získavania lojálnejších zákazníkov. Princípy nasadenia CRM. Názory na presnú definíciu CRM.