Informácie ako základ - Matuška, Daniel
Marketingové prieskumy vo vyspelých krajinách ako základné východisko pri rozhodovaní o ďalšom smerovaní firiem. Založenie, činnosť a dlhodobé ciele agentúry AISA. Podiel kvantitatívnych a kvalitatívnych výskumov na celkovom obrate agentúry AISA.