EÚ nejednotná v načasovaní reformy v bankovom sektore - Peterský, Róbert
Európsky bankový sektor nemá dostatočné páky, aby urýchlil tempo reformného procesu. Ústup z realizovania globálnych reforiem v bankovom sektore. Otázky harmonizácie daňového systému Európskej únie.