Štátna podpora lodiarstva - Janoška, Juraj
Z obsahu: Komerčné lodiarstvo stále drží nad vodou štátna pomoc. Nová dohoda OECD o lodiarstve viazne na ratifikácii USA. Možnosť štátnej podpory výrobcov lodí upravuje na Slovensku zákon.