Úroveň spolupráce malých podnikov s veľkými zaostáva - Petrík, Borislav
Väčšina malých firiem vo vyspelom svete vzniká na základe spolupráce s veľkými podnikmi. Aktuálna situácia na Slovensku vo vzťahu veľkých podnikov k malým. Odčleňovanie prevádzok a franchising. Koordinácia podnikateľskej sféry. Kreovanie podnikateľského prostredia vo vyspelých štátoch.