Vznik a zdanenie nebytového priestoru daňou nehnuteľností - Harušťáková, Iveta
Charakteristika a definícia nebytového priestoru. Zdaňovanie nebytového priestoru. Nebytový priestor z hľadiska dane zo stavieb. Nebytový priestor z hľadiska dane z bytov. Spoluvlastníctvo nebytového priestoru. Podielové spoluvlastníctvo na spoločných častiach a spoločných zariadeniach. Zdaňovanie nebytového priestoru vo väzbe na jeho vznik - vznik novostavbou, vznik zmenou v užívaní existujúcej stavby, vznik zmenou dokončenej stavby.