Komentár k novele devízového zákona a k novele vykonávacej vyhlášky, ktoré nadobúdajú účinnosť od 1. januára 2001 - Najšlová, Oľga
Novela vykonávacej vyhlášky MF SR a NBS č. .../2000 Z.z., ktorou sa mení a dopĺňa vyhláška č. 390/1999 Z.z., ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia Devízového zákona. Príloha k vyhláške. Znenie zákona č. 202/1995 Z.z. devízový zákon a zákon, ktorým sa mení a dopĺňa zákon SNR č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších zákonov a zákona č. 442/2000 Z.z. Komentár k novele devízového zákona a k novele vykonávacej vyhlášky.