Poľský obchod je už v ďalšej vývojovej etape
Prudký nárast množstva medzinárodných hypermarketov, supermarketov a diskontov v Poľsku. Znižovanie množstva maloobchodných predajní. Spustenie novej siete supermarketov SPOLEM, ktorá vznikla reorganizáciou bývalých štátom kontrolovaných obchodov a družstevných predajní. Pretvárenie zvykov spotrebiteľov.