Globalizačné trendy sú neúprosné - Puk, Robert
Rozhovor s viceprezidentom Zväzu obchodu SR Ing. Tadeuszom Frackowiakom o zmenách v slovenskom obchode. Realizácia maloobchodného obratu v nových veľkoplošných objektoch, supermarketoch a hypermarketoch. Spolupráca profesijných organizácií, ktoré môžu ovplyvniť chod obchodu. Nekultúrnosť predaja na trhoviskách a burzách. Postupné vyľudňovanie centier miest a presun obchodného a sčasti aj spoločenského života na perifériu do nových obchodných centier.