Etický kódex obchodu - Határová, Dagmar
Potreba vytvorenia etických pravidiel pre obchodovanie na Slovensku. Etický kódex by sa mal stať základným dokumentom Zväzu obchodu SR. Členstvo v Etickom klube obchodníkov. Ciele kódexu.