Súčasné vývojové trendy v manažmente výroby a možnosti ich uplatnenia v hospodárskej sfére - Dupaľ, Andrej
Základné funkcie a väzby manažmentu výroby v rámci podnikateľskej orientácie. Nové vývojové trendy v manažmente výroby. Just in time. Kaizen. Lean production. Benchmarking. Expertné systémy. Reengineering. Možnosti uplatnenia rozvojového manažmentu výroby v hospodárskej sfére.