Adaptačné procesy pri vstupe na spoločný trh EÚ v slovenskej podnikovej sfére - Sršňová, Jana
História a projekt spoločného trhu. Problémy spoločného trhu. Adaptácia podnikovej sféry na spoločný trh. Závery prieskumu úrovne adaptácie slovenských podnikov na spoločný trh EÚ. Pohľad na slovenský export.