Poistný trh v Slovenskej republike a jeho možnosti začlenenia do poistného trhu v rámci Európske únie - Drugdová, Barbora
Rozširovanie poistného trhu na Slovensku. Základné ukazovatele poistného trhu. Funkcie poisťovníctva. Poistný trh vo vyspelých ekonomikách. Pomer životného a neživotného poistenia vo vyspelých ekonomikách. Predmet podnikania v poisťovníctve. Konkurencia v poisťovníctve.