Pravda o troch Svätoplukových prútoch - Konštiak, Pavol
Rozhovor s generálnym riaditeľom spoločnosti KON-RAD a prezidentom Zväzu obchodu SR Ing. Pavlom Konštiakom o vývoji maloobchodu na Slovensku. Globalizácia prináša zásadné zmeny - zníženie cien, negatívne dopady pre slovenských obchodníkov, sústreďovanie moci, peňazí a rozhodovania do úzkej skupiny ľudí.