O vývoji na poistnom trhu v Českej republike - Čejková, Viktória
Poistný trh a jeho charakteristika. Súčasná situácia a tendencie vývoja na poistnom trhu v Českej republike. Vývoj počtu komerčných poisťovní v Česku.