Ten years of transition: Slovakia at the crossroads (Will foreign investors save Slovak economy?) - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Analýza celkového priebehu ekonomickej transformácie na Slovensku. Úloha priamych zahraničných investícií v SR. Opatrenia slovenskej vlády na podporu prílevu zahraničného kapitálu prijaté v roku 1999.