Lieskovská, V.: Imidž v teórii a praxi. Bratislava, Vydavateľstvo Ekonóm 2000, 128 s. - Viestová, Kristína
Recenzia na knihu Lieskovská, V.: Imidž v teórii a praxi. Cieľom monografie je prispieť ku komplexnejšiemu spracovaniu teórie imidžu. Kniha má tri kapitoly. Prvú tvorí pojednanie o význame teórie imidžu v marketingu, druhú samostatná teória imidžu a treťou kapitolou je komplexný príklad pre výskum obchodného imidžu.