Mena, bankovníctvo a finančné trhy (Medzinárodná vedecká konferencia) - Horvátová, Eva, 1958-
Informácia o medzinárodnej konferencii, ktorá sa uskutočnila 5.- 6. októbra 2000. Konferenciu organizovala NHF Ekonomickej univerzity v Bratislave, Katedra bankovníctva a medzinárodných financií. Cieľom konferencie bolo prezentovať široké spektrum vedeckých poznatkov z oblasti meny, bankovníctva a finančného trhu, z transformácie ekonomiky Slovenska ako aj zo skúseností vyspelých krajín sveta.