Podpora slovenských výrobkov - Határová, Dagmar
V silnej konkurencii zahraničných subjektov je potrebná podpora domácich slovenských výrobcov a poskytovateľov služieb. Projekt podpory predaja kvalitných produktov vyrobených na Slovensku. Plošná marketingová podpora bude využívať značku, slogan a zvučku (vlastníkom autorských práv bude MH SR).