Spolu spolu spolu - Batíková, Nataša
Otvorenie nákupno-zábavného Polus city center v Bratislave. Zmena nákupného štýlu. Marketing nákupného centra. Spoločná komunikácia a partnerstvo Carrefouru a Polusu. Úspešné uvedenie značky Polus.